272585047b89386b7283a4c2d6ca9eb
a6f1108582209ece46ff85c91aa79e7
spanduk3

produk

Huijin Pledges nyadiakeun produk kualitas luhur kalayan pangiriman gancang sarta layanan pangalusna.

  • sadayana

proyék urang

Bolong logam populér pikeun hiasan Arsitéktur.

  • Bolong profésional

    Bolong profésional

    Produsén pangheubeulna tina bolong logam dimekarkeun di Cina Kalér
    Kalawan 38 taun pangalaman dina produksi jeung panalungtikan
    Milik pusat panalungtikan adul aluminium sareng sistem siling

  • Bolong ngaropéa

    Bolong ngaropéa

    Nyadiakeun jasa bolong ngaropéa
    Nyadiakeun jasa turnkey ti desain, produksi pikeun instalasi
    Ngahemat 30% biaya pengadaan

  • Jaring standar

    Jaring standar

    Ngagunakeun bahan kualitas luhur ti pabrik baja badag
    Milik rébuan alat sareng mesin
    Ngabogaan saham cukup pikeun nyugemakeun tungtutan pasar béda

tentang Kami
ngeunaan1

Huijin Wire Mesh Co., Ltd. lokasina di Anping County, Hebei, nyaéta produsén profésional pangheubeulna sarta pangbadagna bolong logam dimekarkeun sarta bolong perforated di Cina Kalér.Kami ogé dilélér "Anggota Kamar Dagang Hebei pikeun Impor sareng Ékspor'", "Angkatan Pertama Usaha Nganggo Merek Dagang Terkenal Cina" "Tanda Sertifikasi Anwang", "Anggota Mérek Dagang Internasional Madrid", sareng " Panitia Drafting of Hebei Design and Technology Standard for Energy Saving Mesh”.Kalawan ngembangkeun 38 taun, Huijin Company geus jadi perusahaan modern kalawan témbok curtain arsitéktur sarta bolong siling salaku produk ngarah, sarta ogé loba produk diversified ngandung produk ngandung logam dimekarkeun, logam perforated, grating kaamanan, tangga rung jsb.

nempo leuwih